maanantai 29. joulukuuta 2014

Puolivuotistavoite

Mä ajattelin ruveta hurjaksi, ja kertoa 1.1 julkisesti oman painoni. Miksi? No siksi, että tarkoituksenani on asettaa ihan oikea (mutta realistinen) tavoite seuraavalle puolelle vuodelle. Ja se tavoite on

-10kg 1.7. mennessä

Puoli kiloa viikossa puolen vuoden ajan tekisi n. 12 kiloa, joten tämä 10 kiloa on ihan mahdollinen, eiks vaan? 

Nyt teidän pitäisikin sitten keksiä mulle hyviä vaihtoehtoja mahdolliseksi "rangaistukseksi" jos en tuohon tavoitteeseen heinäkuun alkuun mennessä ole päässyt. Koko loppuvuosi ilman ainoatakaan pullaa tai karkkia? Julkinen bikinikuva? Ilmoittautuminen puolimaratonille? Ihan mitä vaan, you name it! Mä valitsen sopivia vaihtohtoja, ja laitan äänestyksen pystyyn. Katsotaan kuin ämmän käy.. :D

6 kommenttia:

  1. Tsemppiä kovasti! Hieno tavoite ja vaatii rohkeutta tuoda se julkiseksi.:) Tekisi itsellekin varmaan hyvää joku tämän tyyppinen tavoite jonka kertoisi ääneen.
    Kaikki nuo on hyviä "rangaistuksia", mutta ehkäpä puolimaraton olisi hyvä, sillä se ei ole samantyylinen rangaistus sanan virallisessa merkityksessä kuin nuo muut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt kun laitan tän julkiseksi ja vielä omalla naamallani, niin on se kumma jos ei motivaatiota löydy! :D

      Ja luulenpa, että tuo puolimaraton muuttuu vielä kuitenkin "vain" naisten kympiksi. Puolimaraton saattaisi kuitenkin olla tällaiselle juoksuvihaajalle hieman liikaa..

      Poista
  2. Herkuton loppuvuosi kuulostaisi aika kamalalta rangaistukselta..?!?

    VastaaPoista
  3. Jos tavoite ei täyty, niin loppuvuosi joka ilta vartin kotijumppa? Vaikka olisit tullut juuri treeneistä kotiin..

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!